Search here...
TOP
10x de leukste ... Overig

10x de leukste boeken voor mannen! + WIN (gesloten)

Boeken voor mannen

Op 16 juni is het Vaderdag. Weet jij al waarmee jij je man of vader gaat verrassen? Om het je wat makkelijker te maken zette ik 10x de leukste boeken voor mannen op een rij. Enne, ik geef ook 1 exemplaar weg. Dus wil je kans maken lees dan snel verder welk boek ik weggeef, en wat de voorwaarden van deze winactie zijn!

# 1. Mancave, het laatste toevluchtsoord van de man

Boeken voor mannen; Mancave, het laatste toevluchtsoord van de man + praktische tips; Auteur Bjorn Gabrielsen

De “mancave”, als een man er nog geen heeft, dan droomt hij er vaak wel van. Een plek, of het nou een garage is of een ander (klein) hok, waar alleen hij het voor het zeggen heeft, en waar mensen alleen op uitnodiging binnen mogen treden. Het boek is een korte, maar leuk geschreven cultuurgeschiedenis en bevat daarnaast ook allerhande praktische tips om een eigen mancave te creëren.

Je koopt hem hier

#2. Een vijver in uw tuin

Boeken voor mannen; Een vijver in uw tuin; Praktische gids voor natuurlijke tuinvijvers, formele vijvers, watervallen en fonteinen en vijverplanten; Welke past het beste in jouw tuin?

Een vijver in uw tuin is een praktische gids voor mannen die gek zijn op hun tuin en er graag een echte blikvanger in zouden willen hebben. Het boek bevat veel leuke ideeën en praktische adviezen over het ontwerpen en aanleggen van de ideale waterpartij. Welke soort vijver past er het beste in jouw tuin?

Je koopt hem hier

#3. Het bucketlist boek voor koppels

Boeken voor mannen; Het bucket list boek voor koppels; 250 gekke, leuke, grappige en serieuze opdrachten en tips om samen te doen.

Houdt jouw man niet zo van lezen? Dan is Het bucketlist boek voor koppels een leuk boek om te geven. In dit boek staan 250 gekke, leuke, grappige, maar ook serieuze opdrachten die jullie samen uit kunnen voeren, hoe leuk is dat!

Je koopt hem hier

#4. Het bucketlist boek voor op reis

Boeken voor mannen; Het bucketlist boek voor op reis; 250 dingen (tips) die je gedaan moet hebben op reis.

Nog een leuk bucketlist boek voor de reislustigen onder ons: Het bucketlist boek voor op reis. Welke van de 250 must-do items kun jij zo van de lijst strepen? En welke staan bovenaan jouw to-do lijst?

Je koopt hem hier

#5. Barbecue & bier

Boeken voor mannen; Barbecue en bier; 70 heerlijke barbecuerecepten + bieradvies; Vlees, vis, vegetarisch en zoete recepten.

Even lekker generaliseren: iedere man is toch gek op barbecueën en bier?! Dan mag dit exemplaar zeker niet ontbreken in een overzicht van boeken voor mannen! Verlekker je aan deze 70 heerlijke barbecuerecepten inclusief bieradvies. En nee, het boek is niet alleen bedoeld voor de echte carnivoren, er is ook ruimte voor visrecepten, vegetarische én zoete recepten.

Om het extra leuk te maken en omdat het barbecueseizoen voor de deur staat geef ik een exemplaar weg. Wat moet je doen om kans te maken:

 • Laat in een reactie onder dit blog weten wie jij wil verrassen met dit leuke boek én waarom diegene dit boek zou moeten winnen
 • Like mijn Facebookpagina
 • Delen van het bericht wordt zeer op prijs gesteld

De winnaar zal ik maandag 10 juni bekend maken (onderaan de blog in rood).

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, je koopt hem hier

#6. Thuis bier brouwen

Boeken voor mannen; Thuis bier brouwen; 100 recepten voor pils, porter, bockbier, pale ale, IPA, bitter, mild, stout; Stap voor stap je eigen bier brouwen.

Na voorgaand boek hoort ook dit exemplaar thuis in het boeken voor mannen overzicht. Het boek Thuis bier brouwen is een boek voor de echte bierliefhebbers die graag thuis hun eigen bier zouden willen brouwen. Wil je dat je man of vader het brouwen van bier gelijk professioneel aan kan pakken? Dan is het Startpakket bierbrouwen deluxe een ontzettend leuk cadeau om (gezamenlijk) te geven.

Je koopt hem hier

#7. De man en het hout

Boeken voor mannen; De man & het hout; De bijbel van de houtstoker; Alles over het kappen, hakken, stapelen en het in de fik steken van hout.

Voor de mannen die iedere gelegenheid aangrijpen om een fikkie te kunnen stoken is De man en het hout het boek wat niet in de boekenkast mag ontbreken. Het is een praktische handleiding voor alles wat te maken heeft met het kappen, hakken, stapelen en het in de fik steken van alle soorten hout.

Je koopt hem hier

#8. Compleet handboek houtbewerking

Boeken voor mannen; Compleet handboek houtbewerking; Belangrijkste basistechnieken en houtverbindingen; DIY projecten voor huis en tuin.

Kijkend naar mijn eigen man: hij is gek op hout. Zowel om het in de fik te zetten als om er de meest mooie dingen mee te maken. Werkt jouw man/vader ook graag met zijn handen en is hout zijn favoriete materiaal? Dan doe je hem zeker een ontzettend groot plezier met het boek Compleet handboek houtbewerking.

Je koopt hem hier

#9. Escape room

Boeken voor mannen; Escape room; Thriller.

Als de man in kwestie zich het allerliefst terugtrekt met een goed boek geef dan het spannende boek Escape room cadeau. Het boek gaat over 4 vrienden die binnen 60 minuten moeten zien te ontsnappen uit een kamer. Maar wat gebeurt er als de persoon die hen opsluit niet van plan is om hen te laten gaan?

Je koopt hem hier

#10. De verborgen impact

Boeken voor mannen; De verborgen impact, alles voor een eco-positief leven.

Wist je dat de 16 grootste zeecontainerschepen even vervuilend zijn als álle auto’s in de wereld bij elkaar? Want al zijn we in Nederland bezig, buiten ons blikveld gebeurt veel meer dan je kunt bevroeden. Dit boek is geschikt voor iedereen die effectief wil verduurzamen.

Je koopt hem hier

Welk boek hoort volgens jou ook thuis in het boeken voor mannen overzicht?

De winnaar is: Marieke IJskes! Van harte gefeliciteerd!

Gerelateerd:

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

12 COMMENTS

 • Alyt van der Heide

  He wat een leuk boek voor mijn man en papa van onze twee meiden.
  Ja BBQ en bier is hij gek op.
  En wij genieten graag van zijn BBQ kunsten. Dus dat boek zouden wij hem graag cadeau doen op Vaderdag.

 • Charlotte de Kreiger

  Wat een leuke actie! Dolgraag zou ik mijn mannetje verwennen met een leuk boek! De verborgen impact lijkt me echt iets voor hem en ben ik ook erg benieuwd naar! Een boek over financiën zou ook niet misstaan in dit rijtje

  • Gera
   AUTHOR

   Bedankt voor je reactie. Helaas heb je het artikel niet goed gelezen, ik geef namelijk een ander boek weg…

 • Anita te Gussinklo

  Barbeque en bier, dit boek is op het lijf van mijn man geschreven.A

 • Anna

  Barbeque en bier echt iets waar mijn vriend blij van wordt,ik verras hem graag met het boek. Leuk cadeau!

 • Marieke IJskes

  Ik zou het boek bbq en bier graag cadeau doen aan mijn man, omdat hij de liefste meest hardwerkende vader is die ik ken , en omdat hij door omstandigheden de financiele kar alleen moet trekken en dat zonder mopperen en met liefde doet!! Lekker biertje en bbq-en is dan de ideale ontspanning 😉

 • Iris

  Graag doe ik mee, lijkt me echt iets voor mijn papa. Zou fijne verrassing zijn. Heb geen social media maar ik hoop dat ik de kans krijg om mee te doen👍😊 (en anders jammer, maar veel succes aan de andere deelnemers😉)

 • Jolijn

  Super leuk voor mijn vriend die gek is op BBQ&Bier

 • Nathalie Buttiens

  Ik zou graag mijn stiefvader dit cadeau willen doen.

 • Anita H.

  Geen idee waarom dat zou moeten. Maar wij houden in de familie wel erg van barbecuen. Inclusief mijn pa, die graag de leiding neemt zeg maar. En ik vind het gewoon wel heel leuk om hem met dit boek te kunnen verrassen.

 • Marieke

  Wat leuk!!! Dank je wel, hij zal er erg blij mee zijn (en wij ook want wij mogen mee eten 😉

  • Gera
   AUTHOR

   Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *