Search here...
TOP
10x de leukste ... Overig

10x de leukste kleurboeken voor volwassenen!

kleurboeken voor volwassenen

Soms vind ik niks fijner dan samen met de kinderen te kleuren aan de eettafel. Het kleuren helpt om mijn hoofd leeg te maken, te ontspannen. Omdat er zoveel keus is maakte ik een overzichte van 10x de leukste kleurboeken voor volwassenen. Veel plezier!

 

#1. Kleurboek voor volwassenen 3

Maak zelf de mooiste bloemenprenten en -tekeningen met dit kleurboek voor volwassenen deel 3. Het bevat 20 kleurplaten gebaseerd op de Hollandse meesters uit het Rijksmuseum Amsterdam, en werden gemaakt door kunstenares Greet Haasnoot.

Je koopt hem hier.

 

 

#2. Kleurrijke volken van de wereld kleurboek

Wil je eens iets anders dan de geijkte kleurboeken met mandala’s en bloemen? Probeer dan eens het kleurboek Kleurrijke volken van de wereld. Julia Woning maakte voor dit boek 35 unieke portretten in zwarte lijntekeningen, speciaal om in te kleuren. Door het inkleuren van de portretten geef je de mensen in dit boek een eigen karakter. Hoe bijzonder is dat?

Je koopt hem hier.

 

 

#3. Kleuren op nummer 3

Wil je graag kleuren maar vind je het lastig? Dan is kleuren op nummer het antwoord! In Kleuren op nummer 3 komen de 30 mooiste skylines van de wereld aan bod. Door ze in te kleuren aan de hand van de codering die je onderaan de pagina vindt komen de afbeeldingen stuk voor stuk tot leven.

Je koopt hem hier.

 

#4. Kleur je eigen Hollandse meester

 

De nachtwacht, Het meisje met de parel of Het vrolijke huisgezin, met dit kleurboek kleur je de Hollandse meesters in een handomdraai. De 22 kleurplaten zijn makkelijk uit te nemen en op te hangen!

Je koopt hem hier.

 

#5. Bloementuinbetovering

Met het kleurboek voor volwassenen Bloementuin Betovering treed je binnen in de fantastische wereld van de mandala’s. Na het inkleuren zijn de tekeningen te gebruiken als wanddecoratie, uniek cadeaupapier of als bladwijzer.

Je koopt hem hier.

 

#6. Zin in kleuren in alle seizoenen

Een kleurboek voor volwassenen dat door de reflectievragen net even anders is dan alle anderen. De reflectievragen bieden de mogelijkheid tot associatie, verdieping én ontspanning. Je kunt je gedachten tijdens het kleuren even ‘stil’ zetten en je fantasie aanspreken. Ook als je even wat minder energie hebt.

Je koopt hem hier.

 

#7. Creative colors aquarium

Liever geen bloemen of mandala’s? Aquarium staat vol met schitterende detailtekeningen van vissen, zeezoogdieren, zeevogels en schaaldieren.

Je koopt hem hier.

 

#8. De mandala inspiratie

Kleur jezelf helemaal zen door de mystieke geometrische vorm van deze 32 mandala’s. Dit kleurboek voor volwassenen is bedoeld voor de gevorderde creatieveling.

Je koopt hem hier.

 

#9. Coloringbook

Het coloringbook is door de mooie kleuren en boeiende vlakverdelingen een verrassend kleurboek. Je komt echt even los van de drukte in je leven en je hoofd.

Je koopt hem hier.

 

#10. Vogels en bloemen

Vogels & bloemen bevat 20 prachtige, natuurlijke motieven om te kleuren. Van wijze uilen en exotische ijsvogeltjes tot de mooiste vlinders, allerlei flora en fauna komt tot leven met de illustraties van Nadja Wedin.

Je koopt hem hier.

 

Zo zie je, er zijn enorm veel kleurboeken voor volwassenen. Wat is jouw favoriete kleurboek?

 

kleurboeken voor volwassenen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *