Search here...
TOP
10x de leukste ... Overig

10x de leukste kleurboeken voor volwassenen!

kleurboeken voor volwassenen

Soms vind ik niks fijner dan samen met de kinderen te kleuren aan de eettafel. Het kleuren helpt om mijn hoofd leeg te maken, te ontspannen. Omdat er zoveel keus is maakte ik een overzicht van 10x de leukste kleurboeken voor volwassenen. Veel plezier!

#1. Secret Garden

Secret Garden, Johanna Basford; kleurboeken voor volwassenen

Secret garden, geheime tuin, is een prachtig kleur- en zoekboek gemaakt door Johanna Basford. Het papier is van zeer goede kwaliteit waardoor je zowel met potloden als met stiften kunt kleuren. Sommige pagina’s zijn onaf gelaten zodat je je eigen fantasie kunt laten spreken. Naast Secret Garden heeft ze nog veel meer prachtige kleurboeken op haar naam staan.

Je koopt hem hier.

 

#2. Kleurrijke volken van de wereld kleurboek

Kleurrijke volken van de wereld, Julia Woning; kleurboeken voor volwassenen

Wil je eens iets anders dan de geijkte kleurboeken met mandala’s en bloemen? Probeer dan eens het kleurboek Kleurrijke volken van de wereld. Julia Woning maakte voor dit boek 35 unieke portretten in zwarte lijntekeningen, speciaal om in te kleuren. Door het inkleuren van de portretten geef je de mensen in dit boek een eigen karakter. Hoe bijzonder is dat?

Je koopt hem hier.

 

#3. Kleuren op nummer 3

Kleuren op nummer, John Woodcock; kleurboeken voor volwassenen; Extreme kleurpuzzels

Wil je graag kleuren maar vind je het lastig? Dan is kleuren op nummer het antwoord! In Kleuren op nummer 3 komen de 30 mooiste skylines van de wereld aan bod. Door ze in te kleuren aan de hand van de codering die je onderaan de pagina vindt komen de afbeeldingen stuk voor stuk tot leven.

Je koopt hem hier.

 

#4. Kleur je eigen Hollandse meester

Kleur je eigen Hollandse meester, Karakter uitgevers; kleurboeken voor volwassenen; Schilderijen uit verschillende musea

De nachtwacht, Het meisje met de parel of Het vrolijke huisgezin, met dit kleurboek kleur je de Hollandse meesters in een handomdraai. De 22 kleurplaten zijn makkelijk uit te nemen en op te hangen!

Je koopt hem hier.

 

#5. Disney Dreams Collection

Disney Dreams Collection; Kleurboek voor echte Disney fans, door Thomas Kinkade

Ben je gek op Disney? Dan is het kleurboek Disney Dreams Collection, met maar liefst 63 tekeningen, het ultieme kleurboek voor jou! 

Je koopt hem hier.

 

#6. Zin in kleuren in alle seizoenen

Zin in kleuren in alle seizoenen, Marja van 't Wel; kleurboek voor volwassenen, met prikkelende vragen

Een kleurboek voor volwassenen dat door de reflectievragen net even anders is dan alle anderen. De reflectievragen bieden de mogelijkheid tot associatie, verdieping én ontspanning. Je kunt je gedachten tijdens het kleuren even ‘stil’ zetten en je fantasie aanspreken. Ook als je even wat minder energie hebt.

Je koopt hem hier.

 

#7. Schemertijd

Schemertijd door Maria Trolle; Een reeks kleurboeken voor volwassenen die je fantasie prikkelt

Soms moet je keuzes maken, maar dat was in dit geval niet makkelijk. Maria Trolle heeft namelijk ook diverse prachtige kleurboeken voor volwassenen op haar naam staan. Met Schemertijd waan je je op de magische grens tussen dag en nacht. Het kleurboek heeft een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de
voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht
getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen.

Je koopt hem hier.

 

#8. Het enige ultieme dot-to-dot puzzelboek voor volwassenen

Puzzelboeken die je kunt kleuren voor volwassenen; Dot to dot puzzelboek

Vind je alleen het inkleuren van een tekening niet genoeg uitdaging? Dan is het dot-to-dot puzzelboek misschien wel het juiste kleurboek voor jou. Verbind eerst alle punten met elkaar en kleur vervolgens de dieren, objecten of scènes in. Gegarandeerd goed voor uren kleurplezier! 

Je koopt hem hier.

 

#9. Coloringbook

Coloringbook, Saskia Vis; kleurboeken voor volwassenen; Mooie vormen kleuren

Het coloringbook is door de mooie kleuren en boeiende vlakverdelingen een verrassend kleurboek. Je komt echt even los van de drukte in je leven en je hoofd.

Je koopt hem hier.

 

#10. Harry Potter jubileum editie

Harry Potter jubileum editie kleurboek

 

Als Harry Potter fan wil ik je dit kleurboek niet onthouden! In dit kleurboek vind je een selectie van het artwork uit het Harry Potter kleurboek voor volwassenen, Harry Potter Magische Wezens en Harry Potter Magische Plekken & Personages, maar ook spiksplinternieuw werk dat speciaal voor dit kleurboek is gemaakt.

Je koopt hem hier.

 

Wat is jouw favoriete kleurboek?

 

Bron uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *