Search here...
TOP
10x de leukste ... Overig

10x de leukste kookboeken voor pasta!

Het is vandaag internationale spaghettidag. Daarom speciaal voor jou 10x de leukste kookboeken voor spaghetti, pasta (en een beetje meer) op een rij!

 

#1. Spaghetti met een schaar

Pasta

Pippi Langkous eet haar spaghetti met tomatensaus en een schaar. Maar ook in andere boeken van Astrid Lingren wordt er op los gesmuld! Laat je kind al deze spannende recepten zelf maken met dit onwijs leuke kookboek voor kids.

Je koopt hem hier.

 

#2. Spaghetti met ballen

Pasta

Heb je een lastige eter in huis en ook vaak weinig tijd om te koken? Dan is dit kookboek met 80 recepten voor het hele gezin een echte aanrader!

Je koopt hem hier.

 

#3. Spaghetti aan het plafond

Pasta

Nog een leuk kookboek voor ouders met moeilijke eters. Dit boek schreef Yvon Jaspers als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ze vroeg bekende ouders en grootouders naar hun ervaringen aan tafel. Naast recepten bevat het boek ook leuke anekdotes en praktische tips.

Je koopt hem hier.

 

#4. Spaghetti & co

Pasta

Dit ontzettend leuke kookboek heeft de vorm van een pak spaghetti. Het bevat meer dan 100 recepten voor heerlijke sauzen. Een ideaal cadeau voor pastaliefhebbers!

Je koopt hem hier.

 

#5. De mijne is de beste, hét spaghetti bolognese-boek

Pasta

In dit kookboek vind je bijzondere verhalen over spaghetti bolognese. De schrijvers van Hét spaghetti bolognese-boek runnen samen het Brusselse café Monk, wat wereldberoemd is om zijn spaghetti.

Je koopt hem hier.

 

#6. Minibijbel pasta

Pasta

In een overzicht als deze mag de Minibijbel pasta natuurlijk niet ontbreken. Minibijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto’s zie je stap voor stap hoe eenvoudig het is om zelf verse pasta te maken. Het boek bevat 150 inspirerende recepten van sauzen, salades, maaltijdsoepen en ovenschotels.

Je koopt hem hier.

 

#7. Pasta, risotto en gnocchi

Pasta

Pasta, risotto en gnocchi is het tweede deel in de serie bij Janneke thuis. Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstyliste, en haar gezin is dol op Italiaans eten. In dit kookboek deelt ze de gerechten die bij haar thuis op tafel komen.

Je koopt hem hier.

 

#8. Pasta Il primo piatto

Pasta

 

Iedereen heeft zo zijn eigen recept voor de Italiaanse klassiekers. De schrijver van dit boek ging op zoek naar het ‘oerrecept’ van deze toppers. Tien bekende internationale chefs geven op hun beurt een hedendaagse interpretatie aan de recepten.

Je koopt hem hier.

 

#9. Pastabijbel

Pasta

De Pastabijbel bevat meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen van Roberta Pagnier. Maak, natuurlijk volgens Italiaanse traditie, kennis met de oneindige mogelijkheden van pasta. Het kookboek is een verrassend en leerzaam naslagwerk voor zowel de beginnende als gevorderde kok.

Je koopt hem hier.

 

#10. Pasta easy

Pasta

Heb je geen zin om uren in de keuken te staan, maar wil je wel genieten van lekker eten? Met de eenvoudige gerechten van het kookboek Pasta easy tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel.

Je koopt hem hier.

 

Welke pasta is jouw favoriet?

 

Lees meer in de categorie 10x de leukste …

Pasta

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *