Search here...
TOP
Kantoor/school

Agenda’s 2020 | Welke is jouw favoriet?

Wil je een agenda 2020 kopen? Hier vind je de 10 leukste agenda's van 2020 op een rij

Leven zonder agenda? Als moeder van vier kinderen en een eigen bedrijf zou ik dat echt niet meer kunnen! Ben jij ook op zoek naar een fijn exemplaar voor 2020? Ik zette de tien leukste voor je op een rij. Welke is jouw favoriet?

#1. Essentialiving Planner 2020

Essentialiving Planner 2020 voor meer rust en ruimte in je leven

De Essentialiving Planner brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.

Je koopt hem hier.

 

#2. My Journal

My Journal agenda 2020; Agenda met handige checklists voor iedereen die gek is op lijstjes en plannen

Voor iedereen die gek is op plannen en lijstjes maken is er nu de nieuwe My Journal agenda 2020. De agenda vol handige checklists, to do’s, not to do’s, ideas en goals maar ook alle to pays, holiday plans en time for friends en family zijn met behulp van de lijstjes goed in te plannen. Dus als je niks wil vergeten, denk dan alleen aan my-journal. Dat geeft ruimte in je hoofd. Voor nieuwe ideeën bijvoorbeeld.

Je koopt hem hier.

 

#3. Purpuz Planner

Purpuz Planner; dé planner voor al je afspraken, ideeën, inspiratie, lijstjes, aantekening, doelen en to-do's voor werk en privé.

Met behulp van de Purpuz Planner behaal je in 2020 al je doelen, zowel privé als zakelijk. Ik gebruik de Purpuz Planner zelf ook graag (review)!

Je koopt hem hier.

 

#4. Agenda almond blossom 2020

Almond blossom agenda 2020; Luxe agenda die 16 maanden beslaat

De almond blossom is een luxe agenda met maar liefst 16 maanden, geïllustreerd met de mooie amandelbloesem van Vincent van Gogh. Deze agenda is al te gebruiken vanaf eind augustus! Inhoud: 2 pagina’s per week met ruimte voor notities. Inclusief pagina’s voor adressen en telefoonnummers.

Je koopt hem hier.

 

#5. Creations of happiness 2020

Creations of happiness agenda 2020 roze

Met meer dan 150 pagina’s kun je alles in deze agenda opschrijven, van maandag tot en met zondag. Ook kun je er je notities en verjaardagen in opschrijven en adressen bij houden! Nieuw in 2020: een pagina waar je je doelen op kunt schrijven en wat je wilt gaan doen in 2020! Met elastiek en boekenlegger.

Je koopt hem hier.

 

#6. Saturnus Lima

Saturnus Lima; De meest verkochte kantooragenda in de Benelux

De Saturnus is de meest verkochte kantooragenda in de Benelux. Hij heeft 1 dag per pagina van 07.00 tot en met 22.00 uur, één regel per halfuur en is voorzien van hoekperforatie en leeslint.

Je koopt hem hier.

 

#7. Zoedt Jaaragenda 2020

Zoedt jaaragenda 2020 met veel notitieruimte

Mooie hardcover agenda (met mat laminaat ter bescherming), een leeslint en sluitelastiek. Het binnenwerk is van stevig (niet glimmend) papier. De agenda start in de laatste week van december zodat er meer ruimte is voor posters, invulpagina’s en notities.

Je koopt hem hier.

 

#8. Afspraken agenda van Hobbit

Afspraken agenda 2020 van Hobbit; Mooie luxe afspraken agenda in ringband met leeslint en elastiek.

Mooie luxe afspraken agenda in ringband met leeslint en elastiek: indeling week op 2 pagina’s, maandag t/m zondag volledige tijdindeling, indeling per kwartier, indeling van 08.00 – 21.00 uur en ruimte voor notities.

Je koopt hem hier.

 

#9. Weekagenda van Hobbit

Hobbit weekagenda met leeslint en elastieken band.

De agenda heeft een harde kaft. De indeling is één week verdeeld over twee pagina’s. Hij beschikt over een elastieken band, een leeslintje en is voorzien van een weeknummer. Verder heeft hij ook een planner voor het lopende en het volgende jaar en is hij uitgevoerd met ruimte voor adressen, websites, notitie’s en e-mailadressen.

Je koopt hem hier.

 

#10. Disney Dreams agenda 2020

Agenda 2020 van de Disney Dreams Collection van Thomas Kinkade Studios; Agenda voor Disneyfans

Ben je een echte Disneyfan? Dan is deze prachtige agenda uit de Disney Dreams Collection de juiste voor jou!

Je koopt hem hier.

 

#11. LEGAMI bureau agenda

Legami bureau agenda; 1 week op 2 pagina's

Een overzichtelijke Legami bureau-agenda 2020 met een prachtig gekleurde omslag. Meer dan voldoende schrijfruimte. Op het onderste weekoverzicht zijn de tijden aangegeven van 08:00 tot 21:00 uur met schrijfruimte en op het bovenste weekoverzicht kun je eventuele extra of aanvullende aantekeningen noteren. Weeknummers, jaaroverzicht en adresbladen maken deze bureau-agenda compleet. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Je koopt hem hier.

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *