Search here...
TOP
Boeken Kinderboeken

AVI-boeken groep 4 | M4 en E4

AVI-boeken groep 4; Kinderboeken AVI M4 en E4

Wanneer je kind in groep 4 komt wordt het lezen voor kinderen weer een stukje moeilijker. Ze lezen dan AVI-boeken M4 en E4. Hier een aantal leuke AVI-boeken voor kinderen in groep 4.

M4

Pas op, opa! – Vivian den Hollander

Pas op, opa! door Vivian Hollander. Niveau AVI M4.

Maak kennis met opa Bullebak: de chagrijnigste oude knar van de hele buurt. Met zijn vreselijke snor, nare baard en gemene prikoogjes ziet hij er angstaanjagend uit. En als er een bal in zijn tuin belandt wordt hij ook nog eens woest! Zou jij dan niet hard wegrennen? Mila en haar broertje Tom wel. Op een dag staat er bij hen iemand voor de deur. Tot hun verbijstering is het niemand minder dan opa Bullebak! En wat nog erger is: hun moeder heeft hem gevraagd om hun nieuwe oppas te worden! O nee! Wat nu?

Je koopt het hier.

 

Bijt de dief in zijn billen! – Selma Noort

Bijt de dief in zijn billen!, uit de 'ik lees!' serie. Door Selma Noort. Niveau AVI M4

Dammes Dief steelt van een dame. Pieter Pet krijgt hem bijna te pakken. Maar Dammes gooit hem van de ladder. En gaat er vandoor met de buit! Pieter Pet heeft hulp nodig. Hulp van Boef de hond, en van Raa de kraai! Dit boek is bedoeld voor kinderen die leren lezen. Het heeft AVI M4.

Je koopt het hier.

 

De droom van Albert – Arend van Dam

De droom van Albert, uit de 'Lang Geleden' serie. Door Arend van Dam. Niveau AVI M4

De droom van Albert is een spannend verhaal van Arend van Dam om zelf te lezen over Albert Einstein. Albert heeft een levendige fantasie, die hem tot uitzonderlijke prestaties brengt…

De droom van Albert maakt deel uit van een serie die bestaat uit vier fascinerende, historische verhalen over Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci, Albert Einstein en Antony Fokker. Deze boeken hebben een oplopend AVI-niveau van respectievelijk AVI Start, M3, M4 en E4. Met sprankelende illustraties van Alex de Wolf.

Je koopt het hier.

 

Opa, waar ben je? – Arend van Dam

Opa, waar ben je? Uit de 'ik lees!' serie. Door Arend van Dam. AVI M4 niveau.

Alles over slangen lees je in dit boekje! Op grappige wijze leer je er alles over. Wist je bijvoorbeeld dat: … slangen hun hele leven blijven groeien? … een slangentong twee uiteinden heeft? … bij sommige slangensoorten het vrouwtje tachtig kinderen tegelijk krijgt? … er slangen zijn die maar heel af en toe eten? Ze slikken een groot prooidier naar binnen en daarna hebben ze twee jaar lang niks nodig. Dit en nog veel meer lees je in dit leuke boekje!

Je koopt het hier.

 

Een circus in de tuin! – Pieter van Oudheusden

Een circus in de tuin - door Pieter van Oudheusden. Niveau AVI M4.

Klaar, Fleur en Roos zitten onder de boom. Fleur mokt. ‘Morgen gaat het hele dorp naar het circus. Maar wij moeten op tijd naar bed. Stom.’ ‘Weet je wat’, zegt Klaar. ‘Mogen wij niet naar het circus? Dan bouwen we ons eigen circus. Hier in de tuin!’

Je koopt het hier.

 

E4

Hidde en de witte kraai – Géwout Esselink

Hidde en de witte kraai, door Géwout Esselink. AVI E4 niveau

Hidde mist zijn beste vriend. Op een dag vindt hij een witte kraai. De kraai blijkt te worden gepest door de zwarte kraaien. Hidde wil de kraai beschermen en neemt deze mee naar huis. Daar verft hij de kraai met waterverf zwart, waarna de kraai toch opgenomen wordt door de zwarte kraaien. Een deel uit de serie ‘Hoera ik kan lezen’. Het gebruikte lettertype is speciaal ontworpen voor kinderen met dyslexie.

Je koopt het hier.

 

Tiny: 4 verhalen voor beginnende lezers – Jenny Hillen

Tiny - 4 verhalen voor beginnende lezers, door Jenny Hillen. AVI E4 niveau.

Onderdeel van de Tiny boekenserie. Elk boek bevat 4 leuke Tiny verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes. De teksten zijn aangepast op AVI-niveau.

Je koopt het hier.

 

Dolfje Weerwolfje 12: Weerwolf(n)achtbaan – Paul van Loon

Dolfje weerwolfje Weerwolf(n)achtbaan door Paul van Loon; AVI E4

 

Dolfje en Noura gaan op schoolreisje naar de Efteling. Terug bij school blijkt Noura weg. Hoe kan dat? Dolfje wil meteen terug naar de Efteling. Samen met opa weerwolf, Leo en Timmie. Hij moet Noura vinden! In de Efteling komen bij volle maan vreemde wezens tot leven. Bovendien is er een gevaarlijke samenzwering… Wat betekent de Nacht van de Macht van Acht? En wat willen al die heksen?

Je koopt het boek hier.

 

Spekkie en Sproet zelf lees boek – Vivian den Hollander

Spekkie en Sproet zelf lees boek AVI E4 Vivian den Hollander; AVI-boeken groep 4

Een echte detective voor beginnende lezers! Spekkie en Sproet lossen drie zaken op in dit dikke boek om helemaal zelf te lezen.

Je koopt het boek hier.

 

Meer kinderboeken

 

Uitgelichte afbeelding: 123RF.com

Dit blog bevat affiliatelinks

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *