Search here...
TOP
Boeken Kinderboeken Prentenboek

Heksje Mimi | Magische verhaaltjes voor kleuters

Heksje Mimi zijn magische kinderboeken voor peuters en kleuters van 3 en 4 jaar.

De prentenboeken over Heksje Mimi zijn hier, naast de leuke serie over Pip en Posy, enorm favoriet. Want welk kind houdt nou niet van een beetje magie? In dit overzicht vind je alle boekjes in deze serie.

#1. Heksje Mimi en haar nieuwe laarzen 

Heksje Mimi en haar nieuwe laarzen is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over afpakken, ruzie maken en het weer goed maken

Mimi krijgt mooie nieuwe laarzen. Ze is er heel erg blij mee en probeert de laarzen meteen uit. Als Mimi over de wei van Bella de koe vliegt, gebeurt er iets ergs: haar nieuwe laarzen vallen uit. Bella vindt de laarzen en wil ze voor zichzelf houden… Een betoverend verhaal over afpakken, ruzie maken en het weer goedmaken.

Je koopt hem hier.

 

#2. Heksje Mimi en het zieke vogeltje

Heksje Mimi en het zieke vogeltje is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over vriendschap en zorgzaamheid

Heksje Mimi en Roosje vinden een klein rood vogeltje in het bos. Hij kan niet lopen en niet vliegen. ‘Kom maar mee naar huis, kleintje,’ zegt Mimi bezorgd. ‘Wij zullen wel voor jou zorgen.’ In een oude kinderwagen maken de heksjes een warm nest en ze zoeken eten in het bos. Maar kunnen ze hun nieuwe vogelvriend ook leren vliegen? Een vrolijk verhaal over vriendschap en zorgzaamheid.

Je koopt hem hier.

 

#3. Heksje Mimi geeft een griezelfeestje

Heksje Mimi geeft een griezelfeestje is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over samen griezelen, een feestje geven en snoepen

Heksje Mimi geeft een griezelfeestje! Samen met Roosje en poes Bobo bereidt ze alles voor. Uitnodigingen schrijven, taart en heksenkoekjes bakken, toverlimonade maken… En dan komen de heksenvriendjes op hun bezem aangevlogen. Het wordt een leuk griezelfeest. De heksjes eten, lachen en vertellen spannende verhalen. Poes Bobo eet intussen stilletjes van al het lekkers dat op tafel staat. Maar dat had hij beter niet kunnen doen… Een grappig verhaal over gezellig samen griezelen, een feestje geven en een beetje te veel snoepen.

Je koopt hem hier.

 

#4. Heksje Mimi is (niet) bang

Heksje Mimi is (niet) bang is een prentenboek voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar over stoer zijn en ook een beetje bang

Heksje Mimi is nooit bang. Niet van spinnen en ook niet van muizen. En al helemaal niet van monsters. Tot ze op een dag in bed ligt en iets hoort. Zou er een monster onder het bed zitten? Een grappig verhaal over heel stoer zijn en ook een klein beetje bang.

Je koopt hem hier.

 

#5. Heksje Mimi op vakantie

Heksje Mimi op vakantie is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over de zomer en samen op vakantie gaan

Mimi en haar heksenvriendjes gaan samen op vakantie naar zee. Het is een lange rit met de bus, maar de heksjes zingen en lachen de hele weg. Aan zee schijnt de zon. De heksjes zetten hun tent op en gaan dan lekker spelen op het strand. Ze maken zandkastelen, varen met een bootje, vangen krabbetjes, surfen op de golven… ’s Avonds zingen ze heksenliedjes en ze vertellen moppen rond het vuur van de barbecue. Wat is vakantie toch heerlijk!
Een grappig verhaal over de zomer en samen gezellig op vakantie gaan.

Je koopt hem hier.

 

#6. Heksje Mimi tovert iedereen in slaap

Heksje Mimi tovert iedereen in slaap is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over leren toveren en helpen slapen

Het is een heel belangrijke dag voor Heksje Mimi. Vandaag gaat ze voor het eerst naar de toverschool. Mimi krijgt een toverstokje en leert een echte toverspreuk. In de klas lukt die meteen. En daarbuiten? Een magisch verhaal over leren toveren en helpen slapen.

Je koopt hem hier.

 

#7. Heksje Mimi tovert kuikentjes

Heksje Mimi tovert kuikentjes is een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar over kippen, eieren en nieuwsgierigheid

Heksje Mimi en Roosje gaan eitjes halen bij Lena de kip. Maar Lena kakelt en pikt. Ze wil haar eitjes niet afgeven! Lena is aan het broeden, en straks komen er kuikentjes uit de eieren. Dat vindt Mimi leuk. Ze wil meteen zelf ook een ei uitbroeden. Maar dat kunnen heksjes natuurlijk niet. Of toch? Een grappig verhaal over kippen, eieren en nieuwsgierigheid.

Je koopt hem hier.

#8. Heksje Mimi tovert sneeuw

Heksje Mimi tovert sneeuw is een winter prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over vriendschap en sneeuw

Het is een natte en koude winter. Heksje Mimi springt boos met haar laarsjes in de plassen. Ze heeft er genoeg van. Ze wil geen regen, ze wil sneeuw! Mimi pakt haar toverstokje en probeert een echt sneeuwtapijt te toveren. Dat is best moeilijk. Gelukkig is Roosje er om haar te helpen. De twee heksjes dollen al snel samen in de sneeuw. Ze maken een sneeuwman en glijden op een slee van de berg. Maar dan krijgen de heksjes ruzie. Gelukkig leggen ze het met een sneeuwballengevecht meteen weer bij. Een gezellig en grappig winterverhaal over de vriendschap tussen twee heksjes. Naar de recensie.

Je koopt hem hier.

 

#9. Heksje Mimi en de kabouter

Heksje Mimi en de kabouter; Kinderboek voor kinderen vanaf 3 jaar over vriendschap

Heksje Mimi maakt een herfstwandeling door het bos. Plots ziet ze een klein mannetje, heen en weer wippend op een paddenstoel. Het kaboutertje is de weg naar zijn huis kwijt. Mimi besluit te helpen. Een vrolijk verhaal over grote vriendschappen met kleine vriendjes.

Je koopt hem hier.

 

#10. Heksje Mimi wil graag winnen

Heksje Mimi wil graag winnen is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over willen winnen en toch ook anderen willen helpen

Heksje Mimi doet mee aan de sportwedstrijd op school. Spinnen vangen, bezemvliegen, zaklopen: ze wil alle spelletjes winnen. Roosje moet aangemoedigd worden. Gelukkig kan Mimi dat als de beste… Een herkenbaar verhaal over willen winnen en toch ook anderen willen helpen.

Je koopt hem hier.

 

#11. Heksje Mimi en kabouter William op school

Heksje Mimi en kabouter William op school; Het nieuwste avontuur van Heksje Mimi geschreven door Kathleen Amant voor kinderen vanaf 3 jaar

Heksje Mimi is klaar om naar school te fietsen. Haar kaboutervriendje William wil ook wel een keer naar school. William belooft dat hij stilletjes in Mimi’s boekentas zal blijven zitten. Maar op school sluipt hij toch de klas binnen… Een magisch verhaal over kattenkwaad in de klas.

Je koopt hem hier.

 

#12. Heksje Mimi viert Kerstmis

Heksje Mimi viert Kerstmis is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over Kerstmis en vriendschap

Het is Kerstmis en Mimi wil graag een kerstboom. Een grote, met lichtjes en ballen. Ze vindt er een, maar die is veel te groot. Hoe diep ze ook graaft, de boom blijft stevig in de grond staan. Een vrolijk verhaal over Kerstmis en vriendschap.

Je koopt hem hier.

 

Meer Kinderboeken

Uitgelichte afbeelding 123RF.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *