Kleurboek voor kinderen; De leukste, ook om mee te nemen op reis.
Search here...
TOP
Hobby/creatief

Kleurboek voor kinderen | Overzicht van de leukste!

Kleurboeken voor kinderen; Overzicht met de leukste, ook om mee te nemen op reis

Kleuren, het is goed voor kinderen én volwassenen. Ik zette eerder al eens de leukste kleurboeken voor volwassenen op een rij, maar vandaag is het tijd voor de kinderen. Welk kleurboek voor kinderen is nou de leukste? Je leest het in dit overzicht.

Color Wonder Box Paw Patrol

De leukste kleurboeken voor kinderen Paw Patrol inclusief 5 stiften

Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de 5 bijgevoegde Color Wonder stiften verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Dit kleurboek voor kinderen neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als met Color Wonder, het knoeivrije kleurboek van Crayola!

Meer informatie.

 

Bumba kleurboek met stickers

Bumba kleurboek met stickers

Beleef urenlang kleurplezier met dit leuke kleurboek voor kinderen van Bumba! Pak al je kleur- en tekengerei bij elkaar en maak de tekeningen af.

Meer informatie.

 

Silver Art kleurboek

Kleurboek Silver Art; Kleurplaten met foliedruk voor een mooi effect

Een uniek kleurboek voor kinderen en tieners met 30 pagina’s waarvan 20 bladzijdes een foliedruk hebben. Tijdens het inkleuren krijg je fantastische motieven die door de zilveren outlines prachtig gaan glanzen.

Meer informatie.

 

Water WOW! Make-up en manicure

Water WOW! Make-up en manicure

Verven zonder rommel voor kinderen! Dit leuke kleuren-met-water kleurboek bevat vier herbruikbare pagina’s en een waterpen die opnieuw kan worden opgevuld. Vul de pen met water en kleur elk tafereel in. Bij elke streek verschijnen er meer details en levendige kleuren. Laat de pagina’s vervolgens opdrogen om de afbeeldingen te wissen en ze keer op keer opnieuw te verven.

Dit kleurboek voor kinderen met make-up als thema bevat vier taferelen met jongedames en prachtige make-up en accessoires om in te kleuren. Ook zijn er zoekactiviteiten voor elk tafereel. De extra dikke waterpen is voor kinderen makkelijk vast te houden en kan eenvoudig opgeborgen worden in de omslag, zodat de Water WOW!-kleurboeken ideaal zijn om kinderen op reis bezig te houden.

Meer informatie.

 

Prachtige paarden Doeboek

Prachtige paarden doeboek

Fan van paarden? Dan is dit doeboek echt iets voor jou! Bevat 48 pagina’s met raadsels, puzzels en dot-to-dot tekeningen.

Meer informatie.

 

Water WOW! Op de boerderij

Water WOW! Melissa en Doug; Boerderij

Nog een keer verven zonder rommel. Dit kleurboek voor kinderen in boerderijsfeer bevat vier taferelen om in te kleuren, samen met een zoekactiviteit voor elk tafereel.

Meer informatie.

 

Kikker van punt tot punt

Kikker tekenboek van punt tot punt; Deltas

Leer nauwkeurig tekenen en kleuren met dit kleurboek voor kinderen. Kies snel je beste kleurpotloden of stiften uit en kleur alles zorgvuldig in! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie.

 

Style your horse

Style your horse tekenboek; Met glitterstickers en wrijfplaatjes

Heb je zelf geen paard, of kan je paard niet zolang stil zitten maar wil je graag een toffe en unieke look voor een paard ontwerpen? Dan is dit het kleurboek voor jou! Met onder andere glitterstickers en wrijfplaatjes geef je jouw paard een heel eigen outfit.

 

Color Wonder Box Frozen II

Crayola color wonder box Frozen II

Dit leuke kleurboek voor kinderen staat vol met ijskoude avonturen van alle karakters uit de nieuwste Frozen 2 film: Anna, Elsa, Olaf en ook Sven het rendier. Kleur de prinsessenzusjes in en ontdek de geheime elementen die verborgen zitten in de achtergronden van de kleurplaten.

Meer informatie.

 

Zelfklevende kleurplaatrol Dierentuin

Zelfklevende kleurplaat op rol Dierentuin

Als laatste geen kleurboek, maar een kleurplaat! Kleur de dierentuin van je dromen op deze mega kleurplaat van 0,3 x 4 meter. Door de zelfklevende achterzijde hang je de kleurplaat gemakkelijk aan de muur zodat iedereen hem kan bewonderen. Ook verkrijgbaar in thema Piraat.

Meer informatie.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Dit blog bevat affiliatelinks

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *