Kookboeken voor pasta en andere Italiaanse gerechten! - Leesboekenenmeer
Search here...
TOP
Boeken Kookboeken

Kookboeken voor pasta en andere Italiaanse gerechten!

Internationale Spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Het is vandaag Internationale Spaghettidag. Daarom, speciaal voor jou, tien kookboeken voor pasta en andere Italiaanse gerechten op een rij!

#1. Mini kookboekjes – Pasta

Mini kookboekjes - Pasta; Voor echte pastaliefhebbers

Echte pastaliefhebbers zouden het liefst elke dag pasta op tafel willen toveren. En waarom ook niet? Met de vele verschillende Italiaanse pastasoorten en sauzen kun je eindeloos variëren.

Je koopt het boek hier.

 

#2. Puur Pasta

Puur Pasta, Laura Santtini; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Het boek Puur Pasta, geschreven door Laura Santtini, bevat 70 heerlijke recepten. Van eenvoudige recepten voor de doordeweekse dagen tot recepten die meer tijd in beslag nemen. Zonder enige twijfel een heel aantrekkelijke en inspirerend boek voor een ieder met een voorliefde voor de Italiaanse keuken.

Je koopt het boek hier.

 

#3. Pasta Il primo piatto

Pasta il primo piatto, Giovanni D'Apice; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Iedereen heeft zo zijn eigen recept voor de Italiaanse klassiekers. De schrijver van dit boek, Giovanni D’Apice, ging op zoek naar het ‘oerrecept’ van deze toppers. Tien bekende internationale chefs geven op hun beurt een hedendaagse interpretatie aan de recepten.

Je koopt het boek hier.

 

#4. Pasta

Pasta, Carla Bardi; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta, stap voor stap inclusief foto's en filmpjes

Ben je nog niet zo thuis in het maken van Italiaanse gerechten en zou je dat wel graag willen beheersen? Met het boek Pasta van Carla Bardi leer je dankzij de stap-voor-stap instructies de heerlijkste authentieke pastagerechten maken.

Je koopt het boek hier.

 

#5. Pasta Easy

Pasta Easy, Vivian Lui; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Pasta is in Italië een gerecht met huisgemaakt pastadeeg en een saus die de hele dag in de keuken staat te pruttelen. Maar de 82 gerechten in Pasta easy zijn zo eenvoudig dat je niet meer uren in de keuken hoeft te staan voor een lekker eindresultaat. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën klassiekers, gevulde pasta & gnocchi, pasta uit de oven, lange pasta en korte pasta.

Je koopt het boek hier.

 

#6. Pasta van het huis; Zelfgemaakt van deeg tot saus

Pasta van het huis; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.

Je koopt het boek hier.

 

#7. De Zilveren Lepel voor kinderen

De zilveren lepel voor kinderen; Italiaans kookboek voor kinderen

 

Welk kind houdt er nou niet van spaghetti, pizza of bosvruchtenijs? De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookbijbel De Zilveren Lepel.

Je koopt het boek hier.

 

#8. 7 minuten in de keuken – Pasta

Snelle pastarecepten; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Drie redenen om het boek 7 minuten in de keuken te kopen:

  • Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan.
  • Omdat pasta bij iedereen in de smaak valt.
  • Omdat een pastagerecht altijd een gevarieerde en lekkere maaltijd oplevert.

Je koopt het boek hier.

 

#9. Pasta, risotto & gnocchi

Pasta risotto & gnocchi bij Janneke thuis, Janneke Philippi; Internationale spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Pasta, risotto en gnocchi is het tweede deel in de serie bij Janneke thuis. Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstyliste, en haar gezin is dol op Italiaans eten. In dit kookboek deelt ze de gerechten die bij haar thuis op tafel komen.

Je koopt het boek hier.

 

#10. Polpo

Polpo, Russell Norman; Internationale Spaghettidag; De leukste kookboeken voor pasta

Last but not least: Polpo. Het kookboek wat zich in 2013 Kookboek van het jaar mocht noemen, mag, ondanks dat het niet alleen over pasta gaat, in dit overzicht zeker niet ontbreken! De 140 recepten in Polpo lijken op het oog ‘gewone’ Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!

Je koopt het boek hier.

Gerelateerd:

Bron uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *