Luna Familieplanner; Rust en balans voor 6 personen; Recensie
Search here...
TOP
Kantoor/school

Luna Familieplanner – recensie + WIN

Recensie over de Luna Familieplanner van Ellen Mae; Creëer rust en balans in je gezin

Vorige week ontving ik de Luna Familieplanner van Ellen Mae. Als online ondernemer met een zeskoppig gezin kan ik nou eenmaal niet zonder een goede planning. Voor de dagelijkse dingen maak ik dankbaar gebruik van mijn Purpuz Planner, maar voor ons gezin heb ik nog geen fijne planner gevonden. In dit blog lees je mijn recensie over de Luna Familieplanner 2020 en je maakt ook nog eens kans om hem te winnen! 

Luna Familieplanner 2020

De Luna Familieplanner is een rustig vormgegeven, zwart/witte familieplanner, gemaakt van duurzaam biotop papier. Hij begint met een jaaroverzicht en de schoolvakanties per regio (noord, midden en zuid). Op de tweede bladzijde is voldoende ruimte om belangrijke informatie te noteren zoals je eigen adresgegevens en die van je huis- en tandarts. Wat mij opvalt is dat er ook ruimte is voor gegevens van school, werk, opvang, oppas en eventuele allergieën. Kortom: alle belangrijke informatie voor het gezin vind je op de eerste twee bladzijden van de familieplanner terug. 

Luna Familieplanner jaaroverzicht

Het is de bedoeling dat je de Luna Familieplanner opengeslagen ophangt (50×35 cm) zodat je in één oogopslag kunt zien hoe druk (of rustig) jouw maand is. Bovenaan de maand is voldoende extra ruimte vrijgemaakt voor het maken van lijstjes of notities. Verder is iedere maand voorzien van een mooie, inspirerende quote. 

Luna familieplanner recensie; Voorbeeld maandoverzicht

 

Vooruit plannen

Vind jij dat ook altijd zo irritant aan het einde van het jaar? Dat je alvast een afspraak wil maken voor in het nieuwe jaar, maar dat je agenda niet verder loopt dan de eerste week van januari? Ik vind dat wel een ergernis in ieder geval… De Luna Familieplanner eindigt gelukkig met het jaaroverzicht en de feestdagen van het volgende jaar, plus een pagina met alle maanden waardoor je naar hartenlust vooruit kunt plannen.

 

Aanrader?

Wil jij meer rust en balans in je gezin en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is de Luna Familieplanner wat mij betreft zeker een aanrader. Ik vind de familieplanner volledig, hou van de strakke vormgeving en dat er voldoende ruimte voor notities is. Ook het feit dat de planner van biotop papier gemaakt is vind ik een groot pluspunt. Biotop houdt in dat het papier ongestreken en zonder chloor of optische witmakers/kleurpigmenten geproduceerd is. De kleur van het papier is dan ook gebroken wit, wat goed combineert met het zwart.

Wil jij de Luna Familieplanner 2020 zelf proberen? Ik geef mijn exemplaar weg! Laat een reactie achter onder dit blog als je mee wil doen. De winnaar ontvangt 18 mei bericht. In de toekomst geen winacties missen? Like dan de Facebookpagina.

Niet gewonnen? Je koopt hem hier:

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

27 COMMENTS

 • Sharon Wilms

  wat zouden wij graag de family planner winnen.
  Net een nieuw gezinslid erbij en nu weer alles langzaamaan begint te lopen heeft mama wel behoefte aan overzicht. Het dagelijks leven word weer bijna opgepakt. Kids naar de opvang. Afspraken die weer worden opgepakt… Laat dat overzicht maar komen.

  Liefs, Sharon

 • Katrijn

  wil ik graag winnen

 • Jennifer Lee

  Ik doe super graag mee voor de Luna Familieplanner! Ondanks de crisis gingen redelijk wat dingen nogsteeds door. En nu alles weer op gang komt, word het weet een drukke boel met het hele gezin. Het zou supet handig zijn om deze mooie familieplanner te winnen en daarmee niet alleen mijzelf maar het hele gezin overzicht kan bieden!

 • Els Black

  Ik doe graag mee, met de derde op komst dit jaar is een goede planner erg nodig!

 • Ingrid Van Hollebeke

  Ik zou graag een familyplanner winnen,al is het voor mijn dochters die het nu druk hebben met plannen in deze rare tijden voor opvang van mijn kleinkinderen
  🤞

 • Noortje

  Ik doe graag mee.
  We hebben geen planner dit jaar en grijp er toch steeds op mis.. al die losse papiertjes met datums werken niet echt voor me.

 • Lirida Hooghuizen

  Lijkt me erg handig daarom zou ik dit super graag willen winnen.

 • Lonneke

  Ohhh wat moet je alles goed plannen in een druk gezin maar volgens mij gaat dat een stuk makkelijker met deze gezinsplanner. Dus ik doe graag mee met deze leuke prijsvraag.

 • Nelly

  Ik doe graag

 • Willem de Wal

  Leuk zo’n familieplanner en ook reuze handig, weet ik gelijk elke dag waar iedereen zit.

 • Simone

  Ik ben zwanger van ons eerste kindje, dus ben wel heel benieuwd naar deze planner en doe graag mee!

 • Elle

  lijkt me erg handig, nu gebruik ik een omklapkalender en heb je 2 weken in beeld maar ik word op zondag wel eens verrast dat er maandag iets gepland staat wat ik niet wist.

 • Nathalie van t Hof

  Wat een mooie prijs en zeker als je een dochter hebt, die Luna heet. Wat zou ik dit graag voor mijn gezin willen winnen.

 • Nadine Rozeman

  Deze familyplanner zou ik goed kunnen gebruiken voor onze Radio Delta Fanclub.

 • Jan

  Graag loot ik mee voor deze family planner om zeker in deze hectische rijden niets te vergeten.

 • co

  lijkt me handig. ik doe graag mee.

 • Anita te Gussinklo

  Dat lijkt me ideaal zo’n Family planner

 • iris

  Zalig gewoon! Dit komt toch altijd van pas. Zeer handig met 2 kinderen🙂 altijd veel te doen! Leuke actie👍

 • Renilda

  Handig. Ik doe mee

 • Nathalie Buttiens

  Ik doe graag mee.

 • Marian B

  Wij hebben nog geen familieplanner. Ik zag dit laatst bij een vriendin en die was erg enthousiast! Zeker nu school, clubjes etc. weer wordt opgestart lijkt me dat erg handig en overzichtelijk. Ik doe dus graag mee!

 • Vivian Bauptit

  Dit zou echt geweldig zijn om te winnen voor ons gezin met papa en mama met een zoontje van 4 en dochtertje van 2 super handig dit want je weet dan precies wat er allemaal gepland staat in een maand ipv dat alles los opgeschreven staat zo blijft het overzicht veel beter 🙂 😄😃

 • Lottie

  Hartstikke leuk en handig voor ons gezin (6 personen)!

 • Nadine

  Ik doe graag mee! Leuke actie!

 • Anneliese de Waal

  Lijk me heel erg handig, om geen afspraak meer te vergeten 🤗🤗, ik doe heel graag mee, Groetjes Anneliese

 • Annelies Van Hurne

  Superleuk, ik heb alles behalve overzicht in dat chaotische brein van mij. Ik ben daardoor wel erg creatief alleen super onhandig met afspraken nakomen of op tijd staan. Puur en alleen omdat ik het vergeet en niet inplan. Ik denk altijd dat ik het wel onthoud in mijn hoofd alle afspraken die ik maak. Onlogisch denken. Dus dit komt supergoed van pas.

 • esther

  wij loten graag mee, zal zeker gebruikt worden en ziet er nog prachtig uit ook

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *