Search here...
TOP

Ben je benieuwd naar het gezicht achter Leesboekenenmeer? Dan ben je hier op de goede plek. Heb je een vraag en/of opmerking? Dan zou ik het ontzettend leuk vinden als je contact met me opneemt!

 

Over mij

Hobby

Ken je het gezegde: het nuttige met het aangename verenigen? Vast wel! Ik ben daar in ieder geval een groot voorstander van. Lange tijd was lezen mijn grootste hobby, tot het moment dat ik begon met bloggen. Hoewel ik heel veel onderwerpen kwijt kan op mijn persoonlijke lifestyle blog Gera Raakt, vind ik dat boekrecensies er niet goed tussen passen.

Daarom ben ik mijn blog Leesboekenenmeer gestart. Hier is alle ruimte voor recensies van boeken, maar ook agenda’s, Bullet Journals en andere (kantoor)artikelen wil ik hier aan bod laten komen. Wie weet waar dit uiteindelijk nog meer toe gaat leiden? Stilstand is immers achteruitgang!

 

Tekst & VA

Leesboekenenmeer maakt, net als mijn blog Gera Raakt, deel uit van mijn bedrijf Tekst & VA. Als blogger en Virtueel Assistent help ik ondernemers met hun online zichtbaarheid. Meestal door het schrijven van blogs en webteksten, maar ik kan je ook helpen met het opstarten van je blog in WordPress of ondersteunen bij het maken van een contentkalender. Staat jouw hulpvraag er niet bij? Neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een vrijblijvende e-mail naar info@gerastockschen.nl.

Wil je met me samenwerken? Kijk dan op de pagina adverteren.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Gera. Boekenwurm, blogger, tekstschrijver, maar bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen (15, 3 en 2 jaar) en in verwachting van de vierde. Ook nog gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

In 2016 ontdekte ik bij toeval dat schrijven mijn grootste passie is waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Daarom ging ik in 2017 verder als zelfstandige zonder personeel.