Search here...
TOP
Boeken Kijk- en zoekboek Kinderboeken Prentenboek

Seizoen kijk- en zoekboeken | Ontdek de 4 seizoenen!

Seizoen kijk- en zoekboeken voor kinderen vanaf 3 jaar over de 4 seizoenen lente, zomer, herfst en winter

Je kind op een speelse manier kennis laten maken met de 4 seizoenen is heel eenvoudig: met de seizoen kijk- en zoekboeken van Rotraut Susanne Berner! Voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Leve de lente!

Leve de lente; Seizoen kijk- en zoekboek voor kinderen vanaf 3 jaar over de lente

In de lente breekt het mooie weer aan en gaan mensen en dieren op stap. Manfred leert Elke en Lenzo kennen. Waar gaat Andrea heen? Wie heeft de bananenschil weggegooid? Wat doet een vos in de stad? Leve de lente! is een stevig en groot kijk- en zoekboek van karton. Het biedt een panoramische blik op het drukke leven in de stad. Tientallen personages beleven grote en kleine avonturen.

Je koopt hem hier.

 

Zonnige zomer

Zonnige zomer kijk- en zoekboek voor kinderen vanaf 3 jaar over het seizoen zomer.

Na de lente komt eindelijk de zomer! De kersen zijn rijp, de kinderen lopen op blote voeten en na een korte onweersbui schijnt alweer de zon. Net als in Leve de lente! vertelt Rotraut Susanne Berner in kleurrijke beelden grote en kleine avonturen: over Susannes verjaardagsfeest in het park, over verdwaalde pinguïns en over een muis die zich op elke pagina verstopt heeft.

Je koopt hem hier.

 

Het is herfst

Het is herfst kijk- en zoekboek voor kinderen vanaf 3 jaar over het herfst seizoen

De zomer is voorbij, de herfst breekt aan. In dit prachtige kijk- en zoekboek over de herfst is ontzettend veel te ontdekken! Tientallen personages beleven wederom grote en kleine avonturen in een herfstig landschap. Het stadsfeest is een mix van dans en muziek en in het cultureel centrum wordt een pompoenwedstrijd gehouden. De kinderen wijden hun nieuwe school in met een grote lampionnenoptocht. Rotraut Susanne Berner vertelt ook nu weer talloze verhalen: over ganzen en oude bekenden, over huwelijksreizen of over de terugkeer van een vermist huisdier.

Je koopt hem hier.

 

Wat een winter!

Wat een winter is een kijk- en zoekboek voor kinderen vanaf 3 jaar over het winter seizoen

Dit levendige prentenboek toont ons het drukke leven in de stad: over een vrouw die de bus mist, over de jacht op een papegaai… Je kunt het zo gek niet bedenken, er is zoveel te ontdekken in dit reusachtige kijk- en zoekboek Wat een winter! De kleurrijke illustraties nemen je mee op een winters avontuur. Andrea mist de bus. Waar is de papegaai van Lene? Wie verloor zijn portemonnee en zijn sleutel? Wat gebeurt er met de wagen van Siglinde? En wie zit er eigenlijk verstopt onder de helm van de motorrijder? Naar de recensie.

Je koopt hem hier.

 

De vrolijke vier seizoenen

De vrolijke vier seizoenen; Een kijk- en zoekboek voor kinderen vanaf 3 jaar over de vier seizoenen lente, zomer, herfst en winter

Liever alle seizoenen in één boek? Dat kan met het kijk- en zoekboek De vrolijke vier seizoenen. Ontdek wat er in de stad gebeurt in de winter, de lente, de zomer en de herfst en volg de belevenissen van tientallen personages. Welke cadeautjes krijgt Susanne voor haar verjaardag? Hoe leren Manfred en Elke elkaar kennen? Kun je de papegaai en de vos vinden?

Je koopt hem hier.

 

Welke van de seizoen kijk- en zoekboeken is jouw favoriet?

 

Uitgelichte afbeelding 123rf.com

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *